Wat zit er bij?


Website onderdelen

Alles is mogelijk!


Alles wat jouw website nodig heeft, is bij Amaze-Security inbegrepen in de prijs. Van een agenda voor je bezoekers en menu’s voor je restaurant tot aan contactformulieren en inlogsystemen. Bij websites van Amaze-Security kun je uitgaan van een perfecte gebruikerservaring voor jouw bezoekers en klanten.


Contactformulieren

Door gebruik te maken van formulieren op je website, maak je het voor klanten makkelijker om een vraag te stellen of een afspraak te maken. Wil je gemakkelijk (contact)formulieren aanmaken en aanpassen? Dat kan. Met de juiste plugins zorgen wij ervoor dat je geen extra tijd verliest.

Fotoalbum

Met een galerij plugin wordt het mooi presenteren van je foto’s een eitje. Je foto’s worden op een georganiseerde en mooie manier weergegeven. Zo kun je jouw bedrijf van haar beste kant laten zien.

Beheersysteem

Doordat er bij een websitepakket van Amaze-Security altijd een beheersysteem (CMS) zit inbegrepen, kun je zelf aanpassingen maken aan je site zonder daarvoor steeds dure programmeurs te moeten betalen. Kleine aanpassingen zoals foto’s, teksten of kleuren zijn dan in een handomdraai veranderd naar jouw nieuwe wensen.


Meerdere talen

Amaze-Security denkt ook aan de ondernemers met internationale aspiraties. Jouw website kan daarom ook in meerdere talen worden weergeven met plugins die het wisselen tussen talen mogelijk maken. Hoeveel talen je wilt toevoegen, is helemaal aan jou.

Loginomgevingen

Wil je bepaalde gedeeltes van je website afschermen achter een login pagina? Door gebruik te maken van afgeschermde omgevingen zorg je ervoor dat bijvoorbeeld alleen leden of betalende klanten middels een gebruikersnaam en wachtwoord waardevolle pagina’s kunnen bereiken.

Blog

Maak eenvoudig een artikel aan op je pagina en voeg die automatisch toe aan je archief. Bezoekers kunnen commentaren achterlaten en je artikel delen. Deze functies zijn allemaal inbegrepen.


Nieuwsoverzicht

Speelt er veel bij jouw bedrijf wat je ook graag deelt op je website? Met een nieuwsoverzicht kun je gemakkelijk nieuwsberichten plaatsen en onderhouden.

Statistieken

Houd gemakkelijk overzicht op je website-gebruik, bezoekersstatistieken en SEO. Met statistieken verkrijg je meer inzicht in jouw website!

Deel-functionaliteiten

Maak het gemakkelijk voor bezoekers om pagina’s, artikelen of specifieke onderdelen van jouw website op social media te delen.

Alle functionaliteit die jij nodig hebt, zit bij Amaze-Security gewoon inbegrepen.06 – 5881 60 92

info@amaze-security.nl

Websites, Webshops, Applicaties en Digital Marketing voor iedereen!