Social Media Marketing


Advertenties die converteren

Waardoor jij meer verkoopt en leads genereert


Naast goedwerkende en professionele websites zorgt Amaze-Security er ook voor dat jij de juiste mensen op jouw website krijgt. Niet zomaar kijkshoppers, maar vlijmscherp gerichte klanten of leads die op zoek zijn naar jouw producten of service. Onze marketeers zijn ervaren in Facebook en Instagram marketing en zorgen ervoor dat jouw advertentie budget optimaal wordt ingezet. Iedere euro telt.


Hoe het werkt:

1. Awareness

Je bedrijf positioneren, een community bouwen of een product op de markt brengen? Wat het ook is, wij zorgen ervoor dat je bekendheid wordt vergroot onder jouw perfecte doelgroep en je merk gebrand wordt in hun gedachten.

2. Engagement

Nadat je doelgroep weet dat je bestaat, begint het opbouwen van loyaliteit en het vormen van een band. Zo zorgen wij dat er meer traffic en engagement ontstaat met jouw bedrijf, en bezoekers dus bij jou blijven en het goede nieuws delen met hun bekenden!

3. Conversie

De laatste stap die een potentiële klant verandert in een betalende klant. Hiervoor ben je bij Amaze-Security aan het juiste adres. Wij optimaliseren jouw campagnes zodat jij het maximaal aantal betalende klanten krijgt voor jouw marketingbudget.


Marketingplan passend bij jouw situatie

Ieder bedrijf is uniek, en ieders doel is daarom ook uniek. Om ervoor te zorgen dat zo efficiënt en effectief mogelijk resultaat wordt geboekt, maken wij een marketingplan voor jouw bedrijf. Een marketingplan biedt houvast en beschrijft de belangrijkste doelen die behaald moeten worden, en op welke manier.

Tastbare doelen staan centraal

Te hoog gegrepen doelen zijn nergens goed voor. Je bent eerder teleurgesteld dan blij. Daarom gaan we stapsgewijs te werk met doelen die tastbaar en haalbaar zijn. We vergroten verkeer richting jouw website of vergroten conversies door verkopen uit catalogus op Facebook.

Meten, meten, meten!

Om vooruitgang te kunnen weten, moet je meten! Wij zorgen er voor dat jouw hele verkooptrechter (sales funnel) wordt ingericht. Van pagina, advertentie, webshop tot e-mail. Wij volgen de cijfers op de voet en sturen bij om een zo goed mogelijk resultaat te realiseren. Meten, testen, en bijsturen. Optimalisatie heet dat.


Vaak denken mensen dat meer geld tegen advertenties aangooien de oplossing is. Niets is minder waar. Advertenties moeten vlijmscherp worden getarget zodat de juiste personen de advertenties zien. Daarnaast moet ook de inhoud van de advertenties dusdanig aantrekkelijk zijn voor de juiste doelgroep, dat zoveel mogelijk personen ook daadwerkelijk doorklikken en uiteindelijk converteren. Het is juist de bedoeling om met zo min mogelijk geld, zoveel mogelijk impact te creëren. Want dan kun je langer doorgaan en een groter bereik creëren. Door jarenlange ervaring weten onze marketeers hoe ze kunnen optimaliseren als de beste en hoe ze uit iedere euro die jij inlegt, het meeste resultaat kunnen boeken. Zo kan jouw Facebook advertentiecampagne vervolgens jouw omzet vertienvoudigen! Een voorbeeld uit onze recente campagne:


Wil jij écht waarde uit je advertentiebudget halen?06 – 5881 60 92

info@amaze-security.nl

Websites, Webshops, Applicaties en Digital Marketing voor iedereen!