Overige Diensten


Extra mogelijkheden

Meer opties voor wanneer deze nodig zijn


Naast ons alles-in-één pakket, bieden wij ook aanvullende diensten die je website en bedrijf nóg succesvoller maken. Dit bieden wij voor zeer concurrerende prijzen. Indien je geïnteresseerd bent, kun je dit aangeven in het bestelformulier.


Logo en Huisstijl

Heeft je bedrijf een professioneel en uniek design nodig voor een logo, businesskaartje en briefpapier? Voor €150 ontwerpen we een professioneel logo voor je. Voor €490 krijg je een hele huisstijl.

SSL Beveiliging

Je website wordt beveiligd met SSL. Het herkenbare groene slotje wordt zichtbaar in de adresbalk. Dit is niet alleen veiliger voor bezoekers, maar schept ook meer vertrouwen. Handig als je een webshop runt!

Nieuwsbrief en Abonnement

Je kunt ervoor zorgen dat bezoekers zich op jouw website kunnen aanmelden voor een nieuwsbrief. Wij zetten het gehele systeem voor eenmalig €100 op. Onderhoud kost daarna €10 p/m.


Met Spoed een Pagina

Heb je met hoge spoed een nieuwe pagina nodig? Zoals een landingspagina of een “Work in Progress” pagina? Wij zorgen ervoor dat deze binnen 4 uur op dezelfde dag nog online staat. Dit kost dan €89.

Beschikbaarheidskalender

Heb je een object dat je wilt verhuren, of wil je bezoekers zelf hun afspraken laten inplannen? Dan is een beschikbaarheidskalender een goede optie voor jou. Zo kunnen mensen jouw beschikbaarheid zien en kiezen welk tijdvak ze willen inplannen. Een kalender kost €50.

Chatten met Bezoekers

Sta bezoekers direct te woord op jouw website met een ingebouwde Live Chat. Hierdoor vergroot je het gemak en vertrouwen van bezoekers. Een tevreden klant die een goed woordje voor je doet, is de beste reclame! De Live Chat kost eenmalig €20 om in te bouwen.


Hosting

Bij Amaze-Security betaal je niet apart voor hosting; het zit in het onderhoudspakket van €30,- per maand. Maar wil je nu ook een andere website ook bij ons overbrengen, of om andere redenen extra hosting aanschaffen? Dat kan! Het overzetten en live zetten bij onze hosting, met een onderhoudspakket kost €40,- per maand. Dit onderhoudspakket geldt zolang de site bij ons actief is. Wil je over naar iemand anders, kan dat meteen per de volgende van de maand, geen addertjes onder het gras, je zit nergens aan vast.

Domeinnaam

Net zoals hosting, zit een domeinnaam al standaard in de prijs van een website. Maar ook hier geldt dat als je meer domeinnamen wilt om wat voor reden dan ook, dan kunnen wij dat voor je regelen. Domeinnamen bij één partij houden, zorgt ervoor dat alles netjes en overzichtelijk is en drukt natuurlijk ook de prijs.

Teksten schrijven (Copywriting)

De kwaliteit van de teksten op je website speelt een enorme rol in het succes dat je behaalt. Laat dit daarom door een professional doen! SEO “copywriting” is de kunst van het aantrekkelijk schrijven van teksten zodat ze fijn te lezen zijn, en tegelijkertijd goed scoren in zoekmachines.  Als je interesse hebt in teksten laten schrijven door Amaze-Security, geef dat dan aan bij je offerteaanvraag of via de telefoon.


Webshop

Wil je ook producten aanbieden en verkopen via internet? Dat kan! Amaze-Security biedt alle mogelijkheden voor een webshop. Wij helpen je door heel het proces heen; van producten toevoegen tot aan het aanvragen van betaalmethoden. De prijs voor een webshop is 1399,-

Bouwen op Maat

Wil je graag dat we op maat een extra toevoeging aan je website bouwen? Dat kan. Ons uurtarief is €79. Van te voren maken we een schatting hoe lang het zal duren. Pas nadat jij akkoord geeft, gaan wij aan de slag.

Meerdere uren

Wil je graag dat wij reguliere aanpassingen of onderhoud voor je doen aan je website? Of denk je dat je wel eens vaker gebruik gaat maken van onze diensten? We maken graag een afspraak voor een vooraf afgesproken aantal uren op maat.

Heb je extra functionaliteit nodig voor jouw website?


06 – 5881 60 92

info@amaze-security.nl

Websites, Webshops, Applicaties en Digital Marketing voor iedereen!